Anunturi

Dragi colegi,
Lansăm invitația de a participa la Ediția a-VIII-a a CONFERINȚEI EUROPENE de PSIHIATRIE și SĂNĂTATE MINTALĂ – GALATIA 2024, care se va desfasura la GALAȚI in perioada 15-19 MAI 2024.
Manifestarea Științifică de marcă se va desfășura în format HIBRID, se adresează TUTUROR SPECIALITĂȚILOR MEDICALE și va fi creditată cu 30 credite EMC.
Înscrierile se pot face pe adresa de E-MAIL https://lapsihiatru.ro/inscriere-conferinta-galatia-2024/

Detalii legate de program găsiți în Anunțul Evenimentului.

Conducerea Colegiului Medicilor Galati

Dragi colegi, am intrat deja într-o nouă eră, cea a Inteligenței Artificiale, care va shimba definitiv modul de abordare a problemelor medicale. De aceea, vă așteptăm cu drag pentru a ne împărtăși experiențele din acest domeniu aflat în plină expansiune:
„Interdisciplinaritatea în Psihiatrie și Inteligența Artificială” – Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2024” a ajuns la cea de-a VIII-a ediție.
Între 15 și 19 mai, la Galați, vom dezbate cele mai interesante aspecte ale acestui domeniu atât de fascinant.
Vor participa, ca de obicei, alături de specialiștii din psihiatrie din țară, și medici de familie, medici din alte specialități, farmaciști, psihologi, sociologi, asistenți medicali, precum și specialiști din alte domenii de activitate.
Mai mult decât atât, vom avea o secțiune specială dedicată prezentării modalităților de realizare a studiilor clinice.
Această temă aduce în prim-plan inovații și cercetări de ultimă oră în domeniul farmaceutic, progresul științific și aplicabilitatea practică în domeniul medical.
Toate informațiile legate de acest eveniment vor fi publicate pe: