Colegiul Medicilor Galati
ANUNȚURI
- Anunt - Rezultate alegeri Comisia de Disciplina Galati 2023
- Anunt - Turul II de alegeri CM Glați 
- Model buletin de vot - buletin 1 - buletin 2 - buletin 3
- Anunt - Lista membri cu drept de vot. 
- Anunț- Informații alegeri CM Galați
- Anunt - Lista finală cu candidaturi validată de Comisia electorală Galați pentru mandatul de membru al Comisiei de Disciplină Galați
- Anunt alegerea membrilor Comisiei de Disciplină Galați. Regulament. Decizie C.E.C. Model declarație
- Anunt - fisa postului -   In perioada 24 aprilie – 26 mai 2023, Instituția Avocatul Poporului organizează concurs de angajare pentru ocuparea a două posturi vacante de execuție de consilier – specialist medic
- Anunt - Ministerul Justitiei - Administartia Nationala a Penitenciarelor - Penitenciarul Galati


          Comisia Electorală Judeţeană Galaţi informează toţi medicii -membri ai Colegiului Medicilor din Galaţi, că perioada de desfăşurare al TURULUI al II-lea al alegerilor pentru mandatul de reprezentant în Consiliul Județean al Colegiului Medicilor Galați, mandatul de reprezentant în Adunarea Generală și mandatul de membru al Comisiei de Cenzori este următoarea: 
          - În perioada 3-4 Octombrie , între orele 8.00-20.00, în incinta Universității Dunărea de Jos din str. Domnească nr. 47 (parter). Informaţii la telefon: 0236/461104.

29.09.2020
ISTORIC ANUNȚURI DIVERSE 2020

- În vederea asigurării personalului medico-sanitar calificat la nivelul tuturor unităților sanitare, se impune anularea pentru o perioadă de 30 de zile a organizării alegerilor și a activităților colective în care această categorie de personal este implicată. Citește întregul anunț... (13.03.2020)

- Adresa catre 2832/23.03.2020 referitoare la valabilitatea Certificatului de membru și a Avizului anual